Ainutlaatuista tietoa hyvinvoinnin edistämiseen

Tulevaisuuden hyvinvointiin voi parhaiten vaikuttaa ymmärtämällä missä on nyt ja mihin on menossa. Virta 360 hyvinvointikysely ja ennakoiva verianalyysi antavat tietoa elintavoistasi ja tulevaisuuden suunnastasi, jotta voit tehdä hyvinvointiasi edistäviä valintoja.
Virta on Lääkärikeskus Aavan hyvinvointiyksikkö. Hyvinvointikäsityksemme ja toimintamme perustuvat tietoon ja tieteeseen.
Huomaathan, että verianalyysipalvelu suljetaan toistaiseksi. Tuotteen voi ostaa 29.11.2020 asti, ja se on käytettävä 14.2.2021 mennessä. Muutos ei vaikuta hyvinvointikyselyyn, ja ennen palvelun sulkeutumista toimitettavat verikoetulokset pysyvät saatavilla kuten ennenkin.

Virta 360

Hyvinvointikysely ja verianalyysi

Tunnistaudu sähköpostilla
Lähetämme sähköposti-ilmoituksen valmistuneista verikoetuloksista.
Lähetämme kirjautumislinkin sähköpostiisi.

Näin palvelu toimii

1. Tilaus

Osta Virta 360 -palvelu maksamalla se maksu- tai luottokortillasi tällä sivulla, tai lunastamalla lahjakorttikoodisi.

2. Hyvinvointitesti

Tee Virta-hyvinvointitesti. Saat heti kokonaiskuvan siitä, missä asioissa elämäsi on tasapainossa ja mihin osa-alueisiin sinun kannattaa keskittyä tulevaisuudessa.

3. Verianalyysi

Paastoa 10–12 tuntia (voit juoda vettä). Voit käydä antamassa verinäytteen Lääkärikeskus Aavan toimipisteissä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä. Voit mennä suoraan laboratorioon sen aukioloaikoina ilmoittautumatta vastaanotossa. Halutessasi voit myös varata ajan laboratorioon.

Huom. Virta 360 -verianalyysiä ei voi toistaiseksi tehdä Aavan Hyvinkään, Tampereen, Turun, Jyväskylän tai Oulun toimipisteissä.

4. Tulokset

Hyvinvointitestin ja verianalyysin tulokset näkyvät tulokset-osiossa. Verianalyysin tulokset valmistuvat viikon sisällä näytteenotosta. Saat tiedon valmiista tuloksista sähköpostiisi.

Onko elämäsi tasapainossa?

Virta 360 -hyvinvointitesti antaa kokonaisvaltaisen kuvan elintavoistasi ja elämäntilanteestasi. Kartoittavan kyselyn jälkeen voit tarkentaa vastauksiasi syventävillä kysymyksillä ja arvioida tarkemmin millä osa-alueilla elämäsi on tasapainossa ja minkä kehittämiseen kannattaa keskittyä.
Merkityksellisyys
Taloudellinen tilanne
Ihmissuhteet
Terveyden edistäminen
Henkinen hyvinvointi
Uni ja lepo
Liikunta ja aktiivisuus
Ravinto
Työ

Mitä molekyylisi kertovat?

Ennakoiva Virta 360 -verianalyysi kertoo hyvinvoinnistasi viidellä eri mittarilla mukaan lukien sydän- ja verisuonisairauksien ja tyypin 2 diabeteksen riskin. Analyysi perustuu Nightingale Healthin palkittuun teknologiaan, ja sitä varten tarvitaan vain yksi verinäyte.
Kolesterolitasapaino
Insuliiniresistenssi
Matala-asteinen tulehdus
Sydänsairausalttius
Diabetesalttius

Tutustu tarkemmin

Jaa tämä sivu
Käyttämäsi selain on vanhentunut ja se ei välttämättä toimi tällä sivustolla. Suosittelemme uusimman Chrome-, Firefox- tai Safari-selaimen käyttämistä.